100Pmagazine_lindadeMol
Zie ook:
Delen

Zó gaat het nu met Linda de Mol volgens de hoofdredacteur van LINDA

Drie maanden na de onthullingen bij het programma The Voice, gaat het 'iets beter' met Linda de Mol volgens Karin Swerink, de hoofdredacteur van het blad LINDA. Zij was gisteravond te zien in RTL Boulevard.

Linda legde haar werkzaamheden eerder dit jaar voor onbepaalde tijd neer, na de onthullingen rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het programma The Voice of Holland. Haar ex Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

‘Verschrikkelijke nachtmerrie’

Hierover zei Linda destijds in een statement op haar website: ‘Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.’ Ook gaf ze toen aan dat ze haar relatie had verbroken en haar werkzaamheden tijdelijk neer zou leggen. Lees het hele bericht hier.

Rust

Volgens de hoofdredacteur gaat het inmiddels ‘iets beter’ met Linda. ‘Ik denk vooral dat rust Linda helpt’, aldus Karin Swerink. Ook is het volgens haar belangrijk dat Linda de Mol ‘de dingen in haar eigen tijd en op haar eigen manier’ kan verwerken.

Comeback

Over wanneer Linda weer terugkomt, zegt zij het volgende: ‘Er is een moment waarop Linda terugkomt. Wanneer weet niemand nog precies. En als ze komt, dan zal ze dat op een geheel eigen wijze doen.’

Bron: RTL Boulevard & Linda.nl | Beeld header: ANP

Delen

Meer over Linda de Mol

FOTO'S: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen innig gespot
FOTO’S: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen innig gespot
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Lees alle artikelen over Linda de Mol