100%NL Magazine Kees Tol

Terug in de tijd: zó zag Kees Tol er 10 jaar geleden uit!

Op zijn Instagram pagina postte Kees een foto van 10 jaar geleden én een foto van afgelopen zaterdag. Wat een transformatie!

De ‘Pizza Kees Tol’

Op zijn pagina schrijft Kees: “In die tijd bestond er ook ‘de pizza Kees Tol deze werd geserveerd in de lokale pizzeria in Volendam. Daar at ik standaard zo’n 2 keer per week en om me te bedanken en te eren vernoemde ze een pizza naar me…” Jan Smit reageert met een hilarische opmerking: “Even goed kijken hoor, je haar zit anders!”. Een ander reageert met: knap gedaan! Als je je maar goed voelt”.

Sportief

De presentator is de afgelopen jaren waarschijnlijk een stuk gezonder gaan leven en deelt geregeld een foto in een sportieve outfit. Een tijdje terug deelde Kees ook al een foto met daaronder “zoek de 1537 verschillen”. Daaronder schreef hij: “nooit heeft iemand je gewaarschuwd” en “nog boos erover”. Zijn volgers houden toch wel van hem en reageren enthousiast met “knapperd” en “nog steeds net zo mooi!”.

De 3 sterren camping

Vanavond is Kees samen met Nick en Simon te zien in het programma de 3 sterrencamping bij AVROTROS op NPO 3. In dit tweede seizoen ontvangen de 3 vrienden weer bekende gasten op de camping en worden er goede gesprekken gevoerd en muziek gemaakt.

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol.