100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Delen

Zó ziet de oudste dochter Lola (20) van Dennis Weening er uit!

Dennis Weening is gezegend met drie prachtige dochters! Uit zijn eerste huwelijk kreeg hij zijn oudste dochter Lola.

Dennis Weening

Dennis Weening, bekend als de energieke presentator met een onvervalste Haagse tongval en altijd een vlotte babbel. Zijn ongedwongen charme en natuurlijke aanwezigheid voor de camera hebben hem snel naar voren geschoven in de televisiewereld. Hij werd een van de bekendste gezichten op MTV en later op RTL, waar hij met zijn humor en flair het populaire programma ‘Expeditie Robinson’ presenteerde.

Naast zijn werk als presentator is Dennis ook een bevlogen vader en echtgenoot. Hij is de trotse vader van drie kinderen. Samen met zijn huidige vrouw Stella heeft Dennis zijn jongste twee kinderen gekregen: Coco en Charlie. Benieuwd hoe zij er vandaag de dag uitzien? Dat zie je hier. Ook heeft hij uit een eerder huwelijk een ander kind gekregen: Lola

Lola

Dennis kreeg zijn dochter Lola met zijn ex vrouw met wie hij een ingewikkelde relatie heeft. Zijn ex en dochter Lola zijn namelijk Jehovagetuigen en leiden een leven die Dennis bewust achter zich heeft gelaten. Na de scheiding met zijn ex heeft hij de gemeenschap verlaten en sindsdien ziet hij zijn oudste dochter niet zo vaak als hij zou willen.

In het programma ‘Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ vertelde Dennis geëmotioneerd over zijn dochter “Ik heb een heel gelukkig leven met mijn gezin, maar er blijft altijd een donkere wolk boven mijn hoofd hangen en dat is Lola. Ik hoop dat ze weet dat ik zielsveel van haar hou.”

Of hij nu contact met haar heeft weten we niet, maar aan de de Instagram post van 2 jaar geleden te zien lijkt het wel weer de goede kant op te gaan.

https://www.instagram.com/p/CMiHAAkngXm/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Dennis Weening

Delen

Meer over Dennis Weening

Dennis Weening apetrots op zijn dochter: 'Zo lief en zooooo knap'
Dennis Weening apetrots op zijn dochter: ‘Zo lief en zooooo knap’
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
Lees alle artikelen over Dennis Weening