ZIEN: zo ziet de vader van Arie Boomsma eruit!
Zie ook:
Delen

ZIEN: zo ziet de vader van Arie Boomsma eruit!

Arie Boomsma kennen we natuurlijk allemaal als televisiepersoonlijkheid en sportschooleigenaar. Gisteren deelde hij een foto van zijn vader om hem in het zonnetje te zetten!

Regelmatig deelt Arie foto’s van zijn vrouw Romy of van zijn kinderen. Maar nog nooit eerder plaatste Arie een foto van zijn vader.

Dit is mijn vader. We trainen sinds enkele weken elke woensdagochtend samen. Dankzij mijn moeder heeft hij altijd goed gegeten, en veel gewandeld. Maar aan spieropbouw heeft hij in zijn leven nooit gewerkt. Tenminste niet in een gym. Hij tilde mijn broers en mij in onze jeugd soms met z’n vieren tegelijk de trap op, wanneer wij deden alsof we sliepen na een lange autorit. Rond z’n verjaardag, een paar maanden geleden, ging hij fysiek even flink achteruit. Een dip. De artsen wisten niet wat er aan de hand was. Hij was voortdurend moe. Zijn huid jeukte en hij verloor gewicht. Ik was bang. Mijn dochter zong een verjaardagsliedje voor hem dat ze leerde op de voorschool; honderd jaren leven, honderd jaren leven, honderd jaren leven in de Gloria! En zo is het natuurlijk ook. Honderd jaren. Minstens.

Regelmatig is Arie in de sportschool te vinden, maar nu óók met zijn vader.

https://www.instagram.com/p/Bwpgy4PDyI-/

Bron: Instagram Arie Boomsma

Delen

Meer over Arie Boomsma

GEWELDIG: Moeder Arie Boomsma (81) fitter dan ooit
GEWELDIG: Moeder Arie Boomsma (81) fitter dan ooit
OELALA: Arie Boomsma deelt zijn covers door de jaren heen
OELALA: Arie Boomsma deelt zijn covers door de jaren heen
Lees alle artikelen over Arie Boomsma