Zoë tauran banner
Zie ook:
Delen

Zoë Tauran spreekt zich uit over grootste angst

Introvertie en het schijnwerperlicht lijken op het eerste gezicht misschien onverenigbaar, maar voor de 27-jarige Zoë Tauran vormen ze de perfecte harmonie.

Zoë Tauran

Tegenwoordig is Zoë erg succesvol als solo artiest. Zo brengt ze hits uit als ‘Therapie’ en ‘Adrenaline’ en werkt ze met veel bekende artiesten als Ronnie Flex, Frenna, en KrissKross Amsterdam. Ook heeft ze laatst haar allereerste album uitgebracht onder het platenlabel Universal Records. Zoë kan inmiddels de vruchten plukken van haar harde werk. Zo is ze inmiddels onderdeel van The Streamers en Vrienden Van Amstel Live.

Grootste angst

Zoë bewijst dat introvert zijn en op het podium staan hand in hand kunnen gaan. In een openhartig gesprek met de Grazia deelt ze haar worstelingen als zelfbenoemde introvert met het artiestenleven. Hoewel ze altijd zeker was van haar zangtalent, waren fotoshoots en interviews aanvankelijk een bron van angst en ongemak. Zo vertelt ze: “Dat is heel pittig, en het was in het begin ook mijn grootste zorg. Ik vond fotoshoots heel eng en interviews wilde ik het liefst helemaal niet geven.” Maar haar vastberadenheid om haar passie te volgen, ondanks haar introverte aard, bracht haar naar ongekende hoogten.

Succesvolle carrière

Ondanks haar aanvankelijke twijfels heeft ze haar angsten overwonnen en zichzelf gevonden op het podium, waar ze nu vol zelfvertrouwen en met groeiende authenticiteit optreedt. Ze deelt haar inzicht: “Praten tijdens mijn optredens dacht ik ook nooit te durven. Maar gisteren stond ik opeens af te tellen op het podium en riep ik naar het publiek dat ze moesten gaan springen.” Met haar succesvolle carrière en haar vermogen om zichzelf te blijven, inspireert Zoë anderen om hun eigen innerlijke kracht te omarmen en hun dromen na te streven.

 

Bron: Grazia. Bron en Beeld: Instagram Zoë Tauran

Delen

Meer over Zoë Tauran

CUTE: Dít zijn de leuke ouders van Zoë Tauran!
CUTE: Dít zijn de leuke ouders van Zoë Tauran!
Lees alle artikelen over Zoë Tauran