Zoë tauran banner
Zie ook:
Delen

CUTE: Dít zijn de leuke ouders van Zoë Tauran!

Ook de ouders van Zoë Tauran waren aanwezig bij de 26e editie van VVAL.

Zoë Tauran

Zoë erg succesvol als zangeres. De zangcarrière van Zoë begon toen zij in 2014 meedeed aan The Voice kids. Toch werd haar bekendheid groter toen ze als lid van meidengroep TP4Y meedeed aan Holland’s Got Talent. De groep schopte het erg ver en behaalde uiteindelijk de derde plek. De groep ging in 2018 uit elkaar en Zoë begon vanaf toen haar solo carrière. Tegenwoordig is Zoë erg succesvol als solo artiest. Zo brengt ze hits uit als ‘Therapie’ en ‘Adrenaline’ en werkt ze met veel bekende artiesten als Ronnie Flex, Frenna, en KrissKross Amsterdam. Ook heeft ze laatst haar allereerste album uitgebracht onder het platenlabel Universal Records.

Zoë kan inmiddels de vruchten plukken van haar harde werk. Zo is ze inmiddels onderdeel van The Streamers en Vrienden Van Amstel Live. Voor de 26e editie van VVAL mocht ze zelfs de titelsong maken in samenwerking met Ronnie Flex en Flemming.

De ouders van Zoë

Zoë Tauran is een Nederlandse zangeres van Molukse afkomst. Muziek loopt als een rode draad door het leven van Zoë Tauran. De zangeres met Molukse en Nederlandse roots komt uit een groot gezin, waar iedereen altijd met open armen wordt ontvangen en waar altijd muziek klinkt. Haar ooms speelden samen in een band, waardoor Zoë het muzikanten-leven met de paplepel ingegoten kreeg. Haar ouders waren afgelopen waren ook aanwezig bij de 26e editie van VVAL om Zoë te supporten. Benieuwd naar de ouders? Deze zie je hier.

De ouders van Zoë Tauran

Bron en Beeld: Instagram Zoë Tauran

Delen

Meer over Zoë Tauran

Zoë Tauran spreekt zich uit over grootste angst
Zoë Tauran spreekt zich uit over grootste angst
Lees alle artikelen over Zoë Tauran