100%NL Zoë Tauran

Zoë Tauran

Wie is Zoë Tauran?

De zangcarrière van Zoë begon toen zij in 2014 meedeed aan The Voice kids.  Toch werd haar bekendheid groter toen ze als lid van meidengroep TP4Y meedeed aan Holland’s Got Talent. De groep schopte het erg ver en behaalde uiteindelijk de derde plek. De groep ging in 2018 uit elkaar en Zoë begon vanaf toen haar solo carrière.

Carrière

Tegenwoordig is Zoë erg succesvol als solo artiest. Zo brengt ze hits uit als ‘Therapie’ en ‘Adrenaline’ en werkt ze met veel bekende artiesten als Ronnie Flex, Frenna, en KrissKross Amsterdam. Ook heeft ze laatst haar allereerste album uitgebracht onder het platenlabel Universal Records. Zoë kan inmiddels de vruchten plukken van haar harde werk. Zo is ze inmiddels onderdeel van The Streamers en Vrienden Van Amstel Live. Voor de 26e editie van VVAL mocht ze zelfs de titelsong maken in samenwerking met Ronnie Flex en Flemming.

Privé

Zoë Tauran is momenteel single, maar komt pas net uit een relatie die zeven jaar heeft geduurd. De afgelopen paar jaar is ze erg gelukkig geweest met profvoetballer Richairo Živković, maar toch hebben de twee besloten een punt achter hun relatie te zetten.