100%NL Magazine Zoey Ivory
Zie ook:
Delen

Zoey Ivory in het ziekenhuis: ‘Zwanger worden is soms best eng’

Zoey maakte kortgeleden bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Gister deelde zij minder fijn nieuws met haar volgers.

Zoey Ivory

Zoey Ivory van der Koelen (5 juli 1993) is bekend als Nederlands model. In 2016 volgde ze Jessie Jazz Vuijk op als Miss Nederland en vertegenwoordigde ze Nederland daarna tijdens de Miss-Universe verkiezing. Een jaar daarna won ze het programma Dance Dance Dance met als partner Marnix Lenselink.

Grote liefde

Na een paar lastige relaties heeft Zoey haar grote liefde gevonden – Julius. Via Instagram benaderden ze elkaar en het leek in eerste instantie te gaan om een innige vriendschap. Zo vertelt ze aan Linda: “We konden heel goed samen praten. Vriendschappelijk, er werd niet geflirt. Ik vond dat heel speciaal, ik ken alleen dat mannen in mijn dm’s komen en meteen zeggen dat ik knap ben of een lekkere foto heb. Ik wist niet dat deze mannen nog bestonden.”

Tijdens een avondje uit sloeg de vonk tóch over. “We hadden elkaars telefoonnummer nog niet. We liepen over de grachten in Amsterdam en toen ging hij op één knie om mijn nummer te vragen,” vertelt Zoey lachend.

Ziekenhuis

Zoey deelde een paar weken geleden fantastisch nieuws met haar volgers, want zij is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Zoey zit al weken op een wolk, maar gisteren even niet, want zij moest naar het ziekenhuis. Terwijl zij in een ziekenhuisbed lag, maakte zij een foto. ‘Zwanger worden is soms best eng, maar het gaat nu goed met ons en wij zijn thuis’, schrijft zij erbij. Waarvoor Zoey precies naar het ziekenhuis moest, is niet bekend. Gelukkig gaat het weer beter!

100%NL Magazine Zoey Ivory

Bron en Beeld: Instagram Zoey Ivory

Delen

Meer over Zoey Ivory

BABYNIEUWS: Zoey Ivory verwacht haar eerste kindje!
BABYNIEUWS: Zoey Ivory verwacht haar eerste kindje!
Timor Steffens en Zoey Ivory delen zeldzame foto's samen!
Timor Steffens en Zoey Ivory delen zeldzame foto’s samen!
Lees alle artikelen over Zoey Ivory