Zomerfotosessie van ons koningshuis: ze stralen in blauw en wit!
Delen

Zomerfotosessie van ons koningshuis: ze stralen in blauw en wit!

Het koninklijke gezin heeft vanochtend weer alles uit de kast gehaald voor de jaarlijkse fotosessie. Ze stralen allemaal in hemelsblauwe en witte matchende outfits. Wat zien ze er weer prachtig uit!

Elk jaar staan er tientallen fotografen paraat om de leukste foto’s te schieten van onze koning, koningin en hun drie prachtige dochters. Door de coronacrisis was het even spannend of de fotoshoot wel door zou gaan. Maar gelukkig voor alle liefhebbers van het koningshuis stond de koninklijke familie vanochtend klaar voor de foto!

Het is altijd een groot duw- en trekwerk van fotografen. Ze willen namelijk allemaal de beste foto schieten! Daarna mogen ze Willem-Alexander en Maxima één vraag stellen die niet al te privé is en ook niet al te zakelijk. Dit jaar is er gekozen voor één camera die alles vastlegt en mogen reporters om de beurt iets vragen.

Jongste dochter Ariane is net als haar moeder in het wit gekleed. Kroonprinses Amalia, koning Willem-Alexander en Alexia stralen alle drie in het blauw.

 

Beeld: Patrick van Emst/Brunopress

Delen