HEBBEN: Dit is hét zomerproduct van 2020!

HEBBEN: Dit is hét zomerproduct van 2020!

Nu veel Nederlanders de zomer doorbrengen in Nederland wordt er optimaal van de zon genoten in eigen tuin, op de camping of heerlijk op het strand! Maar waar je van de Spaanse of Griekse zon waarschijnlijk binnen een paar dagen al een heerlijk bruin kleurtje krijgt, kan het in Nederland toch wat langer duren. Hier wordt de zon namelijk vaak nog afgewisseld met bewolking of regen. Gebruik daarom een zonnebrand die het bruiningsproces versnelt waardoor je binnen no time voorzien bent van een prachtig bruin kleurtje!

Dit kun je het beste doen met de Byron Bay Tan Activator SPF 30. Deze heerlijk ruikende zonnebrand beschermt niet alleen tegen de UVA en UVB straling van de zon, het zorgt ook voor een prachtige gebruinde huid. De unieke samenstelling bevat een bronzing stimulator die zorgt voor een diepere bruining en helpt huidveroudering door de zon te voorkomen.

Ook is de zonnebrand goed smeerbaar en verzorgt het tegelijkertijd de huid. Zin in een duik in het zwembad of de zee? De producten van Byron Bay zijn waterresistent waardoor je niet bang hoeft te zijn om te verbranden zodra je het water uitkomt.

Je herkent de producten van Byron Bay aan de fashionable uitstraling! De flesjes zijn voorzien van een trendy koordje, met échte schelpjes en hand-made houten kraaltjes. Je bestelt de producten van Byron Bay gemakkelijk via de webshop. 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Caresse Cosmetics.