100%NL Magazine Carola Cornel
Zie ook:
Delen

HOTTIE ALERT: Zoon Carola Smit van de BZN showt killerbody!

Cornel Sier, de zoon van Carola Smit van de BZN, showt op Instagram zijn killerbody!

Carola Smit

In 1984 leerde Nederland kennis maken met Carola Smit. Zij volgde toen Anny Schilder op in de toen immens populaire popgroep BZN. In 2007 besloot de hele groep te stoppen en kwam er een einde aan BZN.

Jarenlang scoorde BZN hit na hit en waren ze niet alleen geliefd in Nederland, maar ook in Vlaanderen, Zuid-Afrika, Roemenië en Duitsland.

In het jaar 1996 nam de BZN een duet op met ‘De zangertjes van Volendam’. De toen nog 10-jarige Jan Smit werd toen uitgekozen voor de solo. Het duet ‘Mama’ wat hij toen zong met Carola Smit werd een groot succes en zorgde uiteindelijk later voor de doorbraak van Jan.

Cornel Sier

Carola is al jaren getrouwd met haar man Herman. Samen hebben ze drie kinderen: Cornel, Nienke en Marleen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zeker niet bij Cornel Sier. De muzikaliteit van zijn moeder heeft Cornel zeker overgenomen!

Zo is Cornel al jaren de vaste toetsenist bij Roxeanne Hazes. Samen met Roxeanne Hazes en de andere bandleden heeft Cornel op veel plekken in Nederland mogen spelen tijdens de tournee van Roxeanne.

Killerbody

Naast dat Cornel druk bezig is met zijn muziek heeft hij nog een andere passie: sporten! Sinds kort is hij nu ook te boeken als Personal Trainer.

Het afgelopen half jaar is Cornel niet alleen druk bezig geweest met het helpen van anderen om gezonder te gaan leven, maar heeft zelf ook een flinke transformatie ondergaan!

Op Instagram deelt Cornel vol trots het resultaat. ‘Mijn transformatie!’, schrijft hij bij de voor- en nafoto. Wow, wat een verschil!

Beeld: ANP Foto, Instagram Cornel Sier

Delen