Sprookjeshuwelijk van de bovenste plank: Zoon Ronald Koeman en verloofde getrouwd in Portugal
Delen

Sprookjeshuwelijk van de bovenste plank: Zoon Ronald Koeman en verloofde getrouwd in Portugal

Tim koeman, zoon van Ronald trouwde afgelopen weekend met de liefde van z'n leven in Portugal. De foto's en filmpjes van de bruiloft werden onlangs gedeeld door het stel zelf en de familie. Het zijn prachtige beelden, een bruiloft om van te dromen.

Huwelijk

De oudste zoon van Ronald en Bartina Koeman is getrouwd in het prachtige Portugal. Het lijkt wel een sprookje zo mooi! In de video die Chloë deelt, de vrouw van Tim Koeman, bevindt het huwelijk zich op een droomlocatie met dj, gigantisch zwembad en de nodige alcoholische versnaperingen. Met optredens van Ronnie Flex, Guus Meeuwis, Jan Smit en Mel Semé is het meer dan een geslaagde bruiloft! De bruidegom komt te paard naar de trouwlocatie en loopt met zijn moeder naar het altaar. Daarna komt zijn bruid met haar vader aangelopen en wordt het huwelijk voltrokken. Door niemand minder dan Johnny de Mol!

Het bruidspaar

Vier jaar geleden vroeg Tim Chloë ten huwelijk. “De bruiloft is meermaals uitgesteld”, vertelde Tim Koeman aan de TROUW. Eerst ging de zus van Tim trouwen, het jaar daarna werd zijn vader Ronald Koeman trainer van FC Barcelona en afgelopen jaar kon het niet doorgaan vanwege Corona. Maar het is dubbel en dwars ingehaald het afgelopen weekend, en bijzonder mooi gevierd!

Zoontje Tim Koeman en Chloë Koeman

Twee jaar geleden werden Tim Koemen en Chloë Koeman trotse ouders van hun eerste zoontje. Chloë deelt vaak hele schattige foto’s van haar prachtige gezinnetje.

Bron en Beeld: Instagram

Delen