100%NL Magazine Chantal Janzen

HAHA: Zoontje Chantal Janzen gaat in bijzondere outfit naar school!

Bobby, het jongste zoontje van Chantal Janzen, heeft nu al zijn eigen stijl en gaat in een bijzondere outfit naar school.

Chantal Janzen

Ze is dé hit van de tv: Chantal Janzen. Zo heeft ze verschillende populaire programma’s op haar naam staan waarbij ze voor de presentatie zorgt.

Maar niet alleen in het zakelijke deel van haar leven moet Chantal Janzen een duizendpoot zijn, ook privé. Ze is al jaren getrouwd met de mooie Marco Geeratz en samen hebben ze twee kinderen: James en Bobby.

Samengesteld gezin

Samen met haar man Marco heeft Chantal niet alleen haar twee zoons, maar ook nog drie bonuskinderen. Samen vormen ze een hecht samengesteld gezin. Een paar weken geleden deelde Chantal hier nog een hartverwarmende post over.

‘Als je mij dit zo’n 16 jaar geleden had verteld dat een gezin, een groot gezin, het belangrijkste in mijn leven zou worden had ik het echt nooit geloofd. Maar ik ben hier het meest trots op, van alles waar ik tot nu toe in mn leven deel van uit mocht maken. Ik heb een mooi voorbeeld gehad en dat heb ik nog steeds, door mijn vader moeder en broer, van hoe een mooi gezin moet zijn.’

Zoontje Bobby

Het jongste zoontje van Marco en Chantal, Bobby, is nu al net zo’n artiest als zijn moeder. Hij heeft zijn eigen wil én daarnaast ook zijn eigen smaak op het gebied van fashion.

Vandaag koos Bobby voor een hele bijzondere outfit om naar school te dragen. Chantal maakte een foto van het tafereel en deelde het op haar Instagrampagina. Ze schrijft hierbij: ‘Wij: Bob, zo kun je niet naar school. Hij: …. (zegt niks, kijkt en trekt alleen wenkbrauwen op) Wij: …(zucht) …Pak je schoenen.’

De foto kan op veel reacties rekenen van de volgers van Chantal, zo moeten ze er allemaal heel erg om lachen. Waylon schrijft onder de foto: ‘Bob de blinde ninja!’.