100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

HA HA: Zoontje Chantal Janzen laat zich van zijn meest ondeugende kant zien

Bobby, het jongste zoontje van Chantal Janzen, laat zich van zijn meest ondeugende kant zien aan zijn moeder. Wát een grappig mannetje!

Chantal Janzen

De afgelopen zomer was Chantal Janzen met haar samengestelde gezin aan het genieten van een vakantie in het mooie Italië. De kinderen van Marco en de zoontjes van hun beiden kunnen het, hoeveel jaar zij ook van elkaar verschillen, ontzettend goed met elkaar vinden. Chantal plaatste flink wat foto’s en video’s op Instagram. Daarop was te zien is dat deze vakantie vooral in het teken stond van genieten, samenzijn, lekker eten en relaxen. Dat laatste kan Chantal’s jongste zoontje Bobby maar al te goed.

Gezin

Samen met haar man Marco heeft Chantal twee kinderen: James en Bobby. Een paar weken geleden was het nog flink schrikken voor Chantal, toen Bobby het uiteinde van een tuinslang tegen zijn oog kreeg. Chantal en Bobby vertrokken daarna naar de Eerste Hulp, om zijn oog nog te laten nakijken.

Zoontje Bobby

Gelukkig liep het voor Bobby goed af en bracht hij het er vanaf met alleen een wondje onder zijn oog. Maar Bobby zou Bobby niet zijn als hij dit incident eens lekker ging gebruiken. Voor een ijsje bijvoorbeeld! Op Instagram laat Chantal zien hoe Bobby het voorval gebruikt.

‘Ik had pijn aan mn oog dus ik mag ‘n ijsje’ Deze zin gebruikt ‘ie sinds hij ‘t ijzertje van de tuinslang tegen zn oog kreeg, zeer graag. Hij gebruikt ‘m tegen kerst nog steeds vermoed ik. Nu zou ik daarop kunnen zeggen ‘Ik kon 4 jaar geleden 3 weken niet fietsen omdat ik van jou was bevallen’. Maar ja, dat doe je niet.

Haha, wat een grappig mannetje is Bobby toch. Dat vinden de volgers van Chantal ook. Ze reageren massaal met lachende emoticons onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen