100%NL Magazine Kaj Gorgels en Jessie Jazz
Zie ook:
Delen

AAWH: Zoontje Kaj Gorgels is nu al een lookalike van zijn vader

Dat het zoontje van Kaj en Jessie om op te vreten is, wisten wij al, maar deze video overtreft alles. Wat lijkt deze lieverd toch veel op zijn vader...

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels is een bekende Nederlandse televisiepresentator, YouTuber en social media persoonlijkheid. Voordat hij landelijke bekend werd op televisie, had Kaj al een aanzienlijk aantal volgers met zijn humoristische video’s op Instagram en YouTube. Later heeft Kaj deze online populariteit vertaald naar een succesvolle carrière op de televisie, waaronder zijn rol als presentator van het bekende programma ‘Expeditie Robinson’.

Ook is hij al jaren gelukkig in de liefde met de bloedmooie Jessie Jazz. In september 2021 maakten Kaj en Jessie bekend naar Ibiza te verhuizen. Er zijn inmiddels een aantal jaren voorbij en nog steeds zijn zij hartstikke gelukkig op het eiland, maar dat heeft ook te maken met de komst van hun zoontje, Xavier.

Lookalike

Xavier is nog geen jaar oud, maar hij is nu al een kopie van zijn vader. Kaj en Jessie delen regelmatig foto’s en video’s van hun lieve zoon en wij krijgen er maar geen genoeg van. Xavier is zó schattig.

Afgelopen week deelde Kaj onderstaande video op Instagram en daarop is wederom heel duidelijk te zien dat Xavier een lookalike is van Kaj. Geweldig om te zien. Mooi mannetje.

Bron en Beeld: Instagram Kaj Gorgels

Delen

Meer over Kaj Gorgels

Kaj Gorgels deelt te schattige foto van zoon 'Wezenloos van dit menneke'
Kaj Gorgels deelt te schattige foto van zoon ‘Wezenloos van dit menneke’
Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Lees alle artikelen over Kaj Gorgels