HOERA: Zoontje Shelly Sterk twee jaar!
Zie ook:
Delen

HOERA: Zoontje Shelly Sterk twee jaar!

Shelly noemt het al twee jaar de leukste leeftijd. Vandaag is het zover, haar zoontje Jake is vandaag 2 jaar geworden. Het wordt helaas nog niet gevierd vandaag, maar voor vrijdag staat er een groot feest voor Jake op de planning!

“De leukste leeftijd”

Shelly feliciteert haar zoontje ook op Instagram vandaag door middel van leuke foto’s van kleine Jake. Eigenlijk vieren ze vandaag zijn verjaardag nog niet, maar ze moest er vandaag toch de hele dag aan denken. Shelly schrijft een leuke tekst over het moederschap en haar zoontje op Instagram: “Elke dag denk ik dat dit toch ècht de leukste leeftijd is. Al twee jaar lang. En vraag ik me af of ik nog verliefder op je kan worden. Dat het zo gezellig zou zijn met een ventje van 2, had ik nooit gedacht. Elke dag hebben we de slappe lach om de domste dingen. Zoals toen ik gister veel te kleine schoenen paste en ze niet meer uitgingen. Je kwam niet meer bij. De tranen rolden over je wangen van de lach. ‘Mama uitlachen! Schoen niet uit!’ Ik moest natuurlijk ook keihard lachen en uiteindelijk moest een andere vrouw aan m’n schoen trekken om hem uit te krijgen. Je had het er ‘s avonds nog over. Ook is het gedaan met mijn privacy, want zelfs als ik naar de wc ga wil je mee. En ben je teleurgesteld als ik alleen moet plassen. En ga je al maanden lang heel stoer ook zelf op de grote-mensen-wc (handig!). En ja, ik moet ook stiekem gieren om jouw ongevraagde recensies als ik gekookt heb. ‘Mama, niet lekker gekookt’, of ‘toppie mam, lekker eten, dankoe!’. Wat word je groot. Een jongetje dat helemaal gek is van golf, politieauto’s en Ernst en Bobbie. Ik hoop stiekem dat je nog een hele tijd klein blijft en steeds blijft vragen of ik nog even met je wil kroelen”.

De leukste foto’s

Shelly post veel foto’s van het plezier met haar gezinnetje. Ook staat zoontje Jake vaak voor de camera. Shelly deelde onlangs veel foto’s in het warme Spanje waar zij een nieuw huis hebben gekocht en verbouwd. Shelly plaatste veel foto’s en updates van het avontuur in Spanje. We zetten de leukste foto’s op een rijtje.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Lees alle artikelen over Shelly Sterk