100%NL Magazine Ferri Somogyi

Zoontjes Ferri en Noelle Somogyi eindelijk thuis na ziekenhuisopname

De tweeling van Ferri en Noelle Somogyi moest een paar weken geleden worden opgenomen in het ziekenhuis na besmetting met het RS-Virus. Dit is een verkoudheidsvirus dat vooral jonge kinderen oplopen. Bijna alle kinderen krijgen het virus in hun eerste jaar, maar het kan ook heel gevaarlijk zijn. Vooral als kinderen nog heel jong zijn.

RS-Virus

Ook de zoontjes van Ferri en Noelle kregen het virus onder de leden. Omdat ze prematuur geboren zijn was de kans groter dat ze hiervan in de problemen komen. Op Instagram deed Noelle haar verhaal.

Ambulance

“Na een aantal dagen in het ziekenhuis bleek Lux stabiel en steeds minder te hoeven drinken via de sonde. Hij mocht dat weekend gelukkig weer naar huis om daar verder op te knappen” vertelt Noelle aan haar volgers. Zoontje Imre had alleen minder mazzel en werd ook besmet met het Rhinovirus. “Vorige week donderdag is hij per ambulance overgebracht naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis en ligt daar op de IC. Tot gisteren werd hij beademd en sliep hij. Het is ontzettend verdrietig en stressvol om je kleine mannetje zo ziek te zien.”

Compleet

Vandaag is het gezin weer compleet en mocht Imre gelukkig weer naar huis. “We zijn weer compleet! Onze zoontjes Imre en Lux lagen weken in het ziekenhuis, Imre pakte ook nog de IC mee met 2 virussen (RS en Rhino) en een longontsteking. Zenuwslopende weken, maar de jongens hebben het gered!”, schrijft Ferri bij een prachtige foto van zijn gezin.

Bron en Beeld: Instagram