SCHATTIG: zoontjes Monique Smit poseren met hun vriendinnetje
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: zoontjes Monique Smit poseren met hun vriendinnetje

Wat is er mooier dan jeugdliefde? Noah en Luca hebben op jonge leeftijd een vriendinnetje en daar deelt een trotse Monique te leuke foto's van.

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Verliefd

Gisteravond vierden veel basisscholen Kerst op school en daarom trokken de kinderen hun mooiste kleding uit de kast. De twee zoontjes van Monique Smit hebben op jonge leeftijd allebei een ‘vriendinnetje’ en zij zaten op school dan ook naast elkaar. Monique deelde twee foto’s. Één van Noah met zijn vriendinnetje en één van Luca met zijn vriendinnetje. ‘Noah al een paar jaar en Luca zit net op school maar die heeft het ook al snel voor elkaar’, schrijft Monique er lachend bij. Dit is zo ongelooflijk schattig.

100%NL Magazine kinderen Monique Smit

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: '9 Months In - 9 Months Out!'
Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: ‘9 Months In – 9 Months Out!’
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
Lees alle artikelen over Monique Smit