100%NL Magazine Zorgverzekering
Delen

Dit is waarom je nog voor 2020 van zorgverzekering moet veranderen!

Wist je dat het heel verstandig is om ieder jaar verschillende zorgverzekeraars te vergelijken? Op deze manier betaal je niet teveel voor je zorgverzekering en kun je jaarlijks veel geld besparen. Je hebt tot uiterlijk 31 december de tijd om over te stappen van zorgverzekeraar. Maar, welke zorgverzekering past het beste bij jou?

Wij hebben diverse zorgverzekeringen vergeleken, waarbij UnitedConsumers als beste uit de bus kwam. Bij UnitedConsumers krijg je namelijk de maximale korting van 5% op de basisverzekering van VGZ. Bovendien krijg je maar liefst 15% korting op de nieuwe aanvullende verzekeringen of tandartsverzekeringen van UnitedConsumers door VGZ. Voor welk aanvullend pakket je ook kiest, je krijgt er altijd een gratis tandongevallenverzekering bij!

Naast de hoogste korting, krijg je ook de beste service! In 2019 heeft UnitedConsumers voor het vijfde jaar op rij de award voor Beste Service Zorgverzekering in ontvangst mogen nemen. Consumenten beoordelen UnitedConsumers met een 9,3 en zijn met name tevreden over de kwaliteit van de klantenservice en de scherpe premie.

Wil jij ook besparen op je zorgverzekering? Dan kun je tot 31 december overstappen naar UnitedConsumers. Het enige wat jij hoeft te doen, is de zorgverzekering kiezen die bij je past. UnitedConsumers regelt de rest voor je! Bekijk het aanbod van UnitedConsumers hier.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met UnitedConsumers.

Delen