100%NL Magazine Ryanne van Dorst
Delen

Dit is de getalenteerde zus en leuke neefje van Ryanne van Dorst!

Ryanne van Dorst heeft al een hele muzikale carrière achter de rug. Al jaren is ze de zangeres van de band Dool, maar daarvoor heeft ze in verschillende bandjes gezeten. Tegenwoordig zien we haar vooral veel op televisie voorbij komen en was ze vaak te gast bij Ranking the Stars, De Wereld Draait Door en deed ze mee aan De Slimste Mens en Expeditie Robinson. Wat veel mensen alleen niet weten, is dat de excentrieke zangeres twee leuke zussen heeft.

Ryanne groeide op in een gezin met twee jongere zussen. Er zijn weinig beelden van de zussen van Ryanne wat erop duidt dat ze liever uit de publiciteit blijven. Een paar maanden geleden deelde Ryanne een foto van een van haar zussen die een ode brengt aan de overleden zangeres Amy Winehouse. Ze zingt de sterren van de hemel en heeft dezelfde looks als de zangeres. Het zingen zit duidelijk in de familie!

Ook is Ryanne al een trotse tante van een kleine jongen. Vaak deelt ze een foto van zichzelf met haar neefje. Het is niet duidelijk welke zus de moeder is van de kleine, maar dat hij schattig is, is zeker!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen