100%NL Magazine Welmoed Sijtsma
Zie ook:
Delen

Dit zijn de leuke (en bloedjeknappe) zussen van Welmoed Sijtsma!

Ze is één van de kandidaten óf de Mol tijdens het nieuwste seizoen van Wie is de Mol: Welmoed Sijtsma. Welmoed is een prachtige verschijning die ook nog eens twee hele leuke zussen heeft!

Welmoed Sijtsma

In 2015 maakte Nederland kennis met de mooie en spontane Welmoed Sijtsma. Ze werkte toen als presentatrice van het NOS Jeugdjournaal. Inmiddels kennen we haar natuurlijk allemaal als presentatrice van Goedemorgen Nederland en Op1.

En daar komt nu nóg een programma bij, want Welmoed is óf een hele enthousiaste kandidaat óf een sluwe Mol. Ze doet namelijk mee aan het populaire programma Wie is de Mol!

Zussen

Welmoed is een prachtige verschijning, maar wisten jullie ook al dat Welmoed twee hele leuke zussen heeft? Net als Welmoed hebben haar zussen ook twee bijzondere namen. Zij heten Jildou en Berber. De drie zussen delen dus niet alle drie hun mooie looks, maar ook een unieke naam!

Ouders

Welmoed werd op 11 september 1990 geboren in Hardegarijp, een dorpje in Friesland. Welmoed is een echte Friezin en ze groeide op in een warm gezin, als oudste van drie dochters. Haar vader werkt als architect en haar moeder werkt bij haar vader. Een hele knusse familie dus!

Bron en Beeld: Instagram Welmoed Sijtsma, macho.nl

Delen