100%NL Magazine Foodapp
Delen

GESLOTEN: Lekker in je vel met 3 maanden gratis gepersonaliseerde voedingsschema’s

Deze winactie is gesloten.

Nog een paar weken tot het nieuwe jaar. Zou jij nog voor de kerst wat af willen vallen? Win 3 maanden gratis gebruik van de gepersonaliseerde voedingsapp!

Lekker in je vel

Lekker in je vel zitten en jezelf zelfverzekerd voelen, zonder aan diëten te hoeven denken. Met de Cactus Carina App kun je dit bereiken, zonder jouw voedingspatronen volledig te moeten veranderen. Win 3 maanden gratis gepersonaliseerde voedingsschema’s.

Calorietekort

Om af te vallen hanteer je een negatieve energiebalans. Je verbruikt dan meer calorieën dan dat je inneemt. Oftewel: een calorietekort. De focus dient dus te komen te liggen op het verminderen van het aantal calorieën. Maar daarvoor moet je wel weten wat je allemaal binnenkrijgt. Dat is soms lastig bijhouden, maar de gepersonaliseerde Cactus Carina App neemt al het rekenwerk voor je uit handen! De honderden recepten in de app worden automatisch afgestemd op wat jij nodig hebt, rekening houdend met jouw doelstellingen en voorkeuren. Zo hoef je niet meer zelf te rekenen om uit te komen in je calorieën.

Food-app

Met de Cactus Carina App kun je op een makkelijke manier eten, maar tevens je doelstellingen behalen. Calorieën tellen is niet meer nodig. De app zet je weekmenu volledig automatisch voor je klaar en houdt daarbij rekening met jouw persoonlijke doelstelling en voorkeuren (bv het gewenste aantal eetmomenten, voedingsvoorkeuren, allergieën, etc.), volledig gepersonaliseerd naar jouw berekende calorietekort.
Je ontvangt je persoonlijke voedingsschema in een handige app. Het voedingsplan wordt samengesteld uit meer dan 1500 lekkere recepten, genoeg keuze dus!
Je kunt eenvoudig maaltijden wisselen of eigen maaltijden samenstellen en zo zelf kiezen voor wat je lekker vindt. De recepten bevatten een duidelijke ingrediëntenlijst en bereidingswijze en je kunt ook gemakkelijk je eventuele gezinsleden meenemen in het voedingspatroon. In de app maak je heel gemakkelijk een boodschappenlijstje, je kunt de boodschappen zelfs direct naar de online winkelwagen verschuiven en thuis laten bezorgen als je dat zou willen.

WIN!

Ben jij klaar voor die verandering? Wil jij kans maken op 3 maanden gratis voedingsschema’s?

Doe dan mee met de winactie op onze Instagrampagina en maak kans op een gratis lidmaatschap!

Klik hier om naar het Instagramaccount van 100%NL Magazine te gaan!

Delen