100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

Steun voor Gerard Joling van belangrijkste persoon uit zijn leven

Gerard's moeder Janny was ieder jaar aanwezig bij de Toppers. Janny overleed begin dit jaar, maar op deze manier is zij er toch een beetje bij.

Gerard Joling

Gerard Joling kennen we allemaal als Nederlandse zanger en presentator. De zanger treedt jaarlijks op met De Toppers, heeft zelf veel optredens en op tv is hij veel te zien. Samen met Gordon heeft Gerard meerdere programma’s gemaakt onder de naam ‘Geer & Goor’. Gerard is dit jaar ook weer te zien als jurylid bij het succesvolle programma The Masked Singer. Over zijn programma’s, eigen vlogs en dagelijks leven plaatst Gerard veel op Instagram en daar vermaakt hij zijn volgers rijkelijk mee.

Moeder Janny

Gerard lijkt altijd vrolijk te zijn en hij is meestal met een grote lach op zijn gezicht te zien. Begin dit jaar kreeg Gerard iets minder vrolijk nieuws en kwam hij in een diep dal terecht, want zijn geliefde moeder overleed aan een dubbele longontsteking. Het gemis is niet normaal zo groot en Gerard heeft het er nog steeds iedere dag moeilijk mee. Moeder Janny ging vaak met Gerard mee naar zijn optredens en ook was zij jaarlijks bij de concerten van de Toppers te vinden. Dit jaar is Janny er voor het eerst niet bij en dat brengt voor Gerard veel emoties met zich mee. De zanger heeft in zijn kleedkamer een Mariabeeld, twee foto’s en twee kaarsen staan. ‘Zo is mijn lieve moedertje er toch nog een beetje bij’, schrijft Gerard erbij. Wat mooi om te zien dit. Janny zal vast vol trots meekijken vanaf boven.

https://www.instagram.com/p/ClDtd5uqMGz/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Gerard Joling.

Delen

Meer over Gerard Joling

LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: 'Ik heb een heel spannend leven'
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: ‘Ik heb een heel spannend leven’
Lees alle artikelen over Gerard Joling