ANP 100%NL Magazine Barry Atsma
Zie ook:
Delen

Barry Atsma herdenkt overleden broer Rimmert in emotionele post

Vandaag, op de verjaardag van Rimmert, herdenkt Barry Atsma zijn overleden broer.

Barry Atsma

Barry Atsma heeft een glansrijke carrière achter de rug en lijkt nog niet van plan om te stoppen als acteur. Zijn grote debuut maakte hij in de televisieserie Rozengeur & Wodka Lime en daarna heeft hij nog vele mooie rollen mogen spelen. Op dit moment draait de bioscoopfilm van Klem in de bioscopen waarin Barry een van de hoofdrollen speelt.

Samen met Noortje Herlaar heeft Barry twee dochters: Bobbi en Sam. Uit een eerdere relatie heeft Barry nog twee dochters. Vier dochters dus in totaal!

Rimmert

In december 2020 kwam de broer van Barry Atsma te overlijden: Rimmert. Hij werd maar 53 jaar oud. Rimmert had het syndroom van Down en had een hele goede band met zowel zijn broer als zijn zus. Toen Barry het overlijden van zijn geliefde broer bekend maakte schreef hij een prachtig bericht over hoe Rimmert was. Barry: ‘Hij leerde mij vele levenslessen: onvoorwaardelijk lief hebben, niet oordelen, je écht verbinden met de mensen om je heen en vol overgave plezier maken. We gaan de ondeugende twinkeling in zijn ogen ontzettend missen maar denken elke dag met een glimlach aan zijn lieve, levenslustige ziel.’

Barry herdenkt zijn overleden broer

Vandaag, op Valentijnsdag, zou het de verjaardag zijn geweest van Rimmert. Een bijzondere maar ook emotionele dag die Barry niet zomaar aan hem voorbij kan laten gaan. Hij plaatst daarom een aantal leuke kiekjes van zijn broer en deelt een mooi bericht.

‘Op deze dag van de liefde werd de liefste ziel die ik ken geboren. Onze broer Rimmert kon knuffelen en liefhebben als geen ander. Met z’n pretoogjes fluisterde hij zacht ‘Ik hou van jou’ en alles was goed.’

De hartjes en reacties stromen binnen onder de post. Wij wensen Barry en zijn familie heel veel sterkte vandaag.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Barry Atsma

Delen

Meer over Barry Atsma

ZIEN: Barry Atsma in zijn jongere jaren!
ZIEN: Barry Atsma in zijn jongere jaren!
Barry Atsma geniet van pasgeboren dochter maar vindt het ‘best vermoeiend en intensief’
Barry Atsma geniet van pasgeboren dochter maar vindt het ‘best vermoeiend en intensief’
Lees alle artikelen over Barry Atsma