100%NL Magazine Caroline Tensen

Caroline Tensen

Carrière

Caroline Tensen (31 maart 1964) is bekend als Nederlandse presentatrice en columnist voor Beau Monde. Tensen begon bij Veronica-radio en kreeg hier haar eerste klus als presentatrice. Vervolgens stapte ze over naar RTL. Hier presenteerde ze programma’s als Fashion RTL, Hits uit Holland, Wie ben ik? en Liefde op het eerste gezicht. Tensen is ook bekend als ambassadrice voor de Postcode Loterij. Zij verhuisde met het programma mee naar TROS en was daardoor niet langer in dienst van een omroep. Vervolgens verhuisde ze naar Talpa en presenteerde ze ook hier verschillende programma’s. Tensen is vervolgens weer overgestapt naar de publieke omroep, daarna naar AVROTROS en voor nu RTL. Daar is ze af en toe te zien in Five Days Inside en presenteert ze De Reis van je genen. Ook presenteert ze sinds 2000 het programma Eén tegen 100 wat tegenwoordig Eén tegen 50 heet.

Liefdesleven van Caroline Tensen

Tensen trouwde in 1988 met Frank Wisse en scheidde in 2001 weer van hem. Samen hebben zij twee kinderen gekregen: Charlotte en Bob.  In 2014 hertrouwde Tensen met Ernst-Jan Smids. Ze leerde de reclameman kennen via het goede doel Orange Babies. “Ik zag het ook niet aankomen”, vertelde ze eerder over het aanzoek. Het koppel was destijds een half jaar samen. “We zijn 49 en 51 jaar”, legde Caroline uit. “We weten wat we leuk vinden aan elkaar. We hebben geen zin om nog eens zes jaar te wachten.”

De kinderen van Caroline

Caroline is naast presentatrice ook nog een trotse moeder van twee kinderen: zoon Bob en dochter Lotte. Regelmatig deelt Caroline de leukste foto’s op haar Instagrampagina en kunnen wij er allemaal van mee smullen. ‘Ook al is je dochter 28, mag je nog steeds samen naar de geitenboerderij’, schrijft Caroline bij een kiekje samen met haar dochter Lotte. Naast dochter Lotte heeft Caroline dus ook nog een zoon Bob. En eerlijk is eerlijk, Bob ziet er ook heel goed uit!