Caroline Tensen brengt liefdesode aan partner: 'Dankbaar dat ik mijn leven met deze man mag delen'
Zie ook:
Delen

Caroline Tensen brengt liefdesode aan partner: ‘Dankbaar dat ik mijn leven met deze man mag delen’

Het is alweer 10 jaar geleden dat Caroline en Ernst elkaar het jawoord gaven. Caroline blikt terug op de afgelopen jaren met haar man.

Caroline Tensen

Als de stralende gastvrouw van talloze programma’s heeft Caroline Tensen het hart van het publiek veroverd met haar oprechte betrokkenheid en empathische presentatiestijl. Haar talent om mensen op hun gemak te stellen en de echte verhalen naar boven te halen, maakt haar een geliefd figuur in Nederland. Van het leiden van emotionele reünies tot het presenteren van spannende spelshows, Caroline’s veelzijdigheid kent geen grenzen.

Gezin

Caroline is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Ernst. Met hem kreeg zij geen kinderen, maar wel met haar ex-man Frank Wisse: dochter Charlotte en zoon Bob. En hoe leuk: wij vinden Charlotte echt heel veel op haar moeder lijken.

Liefdesode

10 jaar geleden zaten Caroline en Ernst nu op een wolk, want toen waren zij net in het huwelijksbootje gestapt. Caroline deelt een prachtige huwelijksfoto en daarbij schrijft zij: ‘Vandaag 10 jaar geleden zeiden wij JA tegen elkaar! En wat een prachtige liefdevolle jaren hebben wij al samen mogen beleven. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn leven met deze man mag delen! Een man die er altijd voor mij is in goeie maar ook slechte tijden! Die mij scherp houdt, waarmee ik mooie gesprekken kan hebben, waarmee ik avontuurlijke reizen kan maken en een man die elke ochtend een kopje thee naast mijn bed zet! Lieve Ernst ik hou van jou van hier tot de maan en terug.’ Wat een ongelooflijk lieve woorden.

Wat is de liefde toch mooi. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum, Caroline en Ernst.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Tensen

Delen

Meer over Caroline Tensen

Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: 'Betrapt!'
Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: ‘Betrapt!’
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
Lees alle artikelen over Caroline Tensen