100%NL Magazine Simon Keizer boek

HEERLIJK: BN’ers genieten massaal van de eerste échte lentedag!

Het leek gister wel zomer! Toch werd het bestempeld als de eerste échte lentedag van het jaar. En dat is ook logisch, want de lente is net begonnen. Heel Nederland ging eropuit met de boot, naar de camping of genoten lekker van de zon in de tuin. Ook veel BN'ers gingen eropuit en dat leverde leuke foto's op!

Simon Keizer

De foto van Simon spreekt boekdelen! Letterlijk. 😉 Hij geniet namelijk van het boek ‘De meeste mensen deugen’ in het lentezonnetje. De foto is gemaakt door zijn vrouw Annemarie.

Froukje de Both

Froukje gooit het roer om! Oké genoeg spreekwoorden. Maar genieten deed Froukje gister zeker. ‘Jaja eerste wijntje in de zon op de boot is een feit, man man wat is dit fijn’, schrijft ze bij de foto waarop ze van een wijntje geniet op de boot.

Kelly Weekers

Kelly Weekers besloot een ritje te gaan fietsen met de bakfiets! Haar twee dochters Scottie en Georgie zijn netjes ingesnoerd en genieten van een ijsje. ‘En met meer dan ooit Bibian’s ‘verzamel herinneringen in plaats van bezittingen’ in mijn gedachten besloot ik vanmorgen bij het zien van de eerste zonnestralen mijn agenda leeg te gooien en op pad te gaan met dit olijke duo. Goed advies, zeer geslaagde herinneringen rijker, can highly recommend’, schrijft ze bij de foto.

 

Merlijn Kamerling

Ook Merlijn Kamerling zocht gister het water op met zijn vrienden.

Stijn Fransen

De zwangere Stijn Fransen blijft veilig op het droge, maar heeft wel degelijk last van de lentekriebels. ‘Lekker aan het water zitten en bootjes kijken, rondje wandelen en boek lezen in de tuin. Wat een heerlijk middag was dit vandaag! Hebben jullie een beetje genoten van dit heerlijke lente weer?’, zegt ze terwijl ze zwoel in de camera kijkt.

Ferry Doedens

 

Ferry Doedens ‘Geniet ‘m even’ in het zonnige Amsterdam aan de waterkant.

Nick en Kirsten Schilder

Last but not least deelde Nick Schilder gister ook nog een leuke zonnige foto met zijn prachtige vrouw Kirsten.

 

Bron en Beeld: Instagram