100%NL Magazine Mattie Valk

Mattie Valk

Wie is Mattie Valk?

Mattie Valk (24 januari 1985) is een Nederlandse radio-dj. Hij begon zijn carrière in 2000 bij Atos Radio. Sinds 2007 is hij werkzaam bij Q-music. Inmiddels is hij doorgegroeid tot één van de bekendste radio-dj’s en presenteert hij één van de bekendste radioshows van Nederland: De ochtendshow met Mattie & Marieke. Dit doet hij met niemand minder dan Marieke Elsinga.

Carrière

Mattie begon zijn carrière in 2000 bij Atos Radio. Sinds 2007 is hij werkzaam bij Q-music, waar hij zijn eerste eigen show mocht presenteren. Dit was het nachtprogramma dat hij tijdelijk overnam van Jasper de Vries. Na meerdere successen kreeg Mattie zijn eerste grote show. Deze show presenteerde hij samen met Wietze de Jager. Het succesvolle duo ging echter na een aantal jaar uit elkaar vanwege een ruzie. Inmiddels kan heel Nederland genieten van een nieuw duo: Mattie & Marieke. De twee presenteren sinds 2018 de ochtendshow op Q-music.

Privé

Na een aantal relaties gehad te hebben die niet gelukkig eindigde, heeft Mattie eind 2023 bekend gemaakt opnieuw de liefde te hebben gevonden. In een foto op Instagram deelt hij een kiekje met niemand minder dan zijn prachtige collega Kiki. Mattie geeft aan tot over zijn oren te zijn, Wij wensen de twee veel geluk toe en hopen dat ze nog lang van elkaar mogen genieten!