100%NL Magazine Mattie Valk
Zie ook:
Delen

Mattie Valk en Kiki delen heel mooi liefdesnieuws

De volgende stap in hun relatie is gezet. In de radioshow Mattie & Marieke vertellen zowel Mattie als zijn vriendin Kiki over de stap.

Mattie Valk

Mattie Valk is een Nederlandse radio-dj. De meeste mensen kennen hem als radio-dj van Qmusic. Deze shows presenteert hij dagelijks met collega Marieke Elsinga en luisteraars vinden het iedere dag weer een feestje om de dag met deze twee vrolijke radio-dj’s te beginnen.

Mattie maakte begin 2023 bekend dat hij en Jamy, de vrouw waarmee hij 4 jaar samen is geweest, uit elkaar waren. Eind vorig jaar liet Mattie weten weer verliefd te zijn. Dit keer met een bekende: namelijk zijn collega Kiki.

Volgende stap

Mattie en Kiki zijn inmiddels heel wat maanden verliefd op elkaar en zij hebben nu besloten om de volgende stap in hun relatie te zetten. Het stel gaat namelijk samenwonen. Dit maakte Mattie bekend in de radioshow Mattie & Marieke.
Over het samenwonen, dat binnenkort al lijkt te gebeuren, zegt Mattie: ‘We slapen nu wel eens een nachtje bij elkaar, maar echt samenwonen zal binnenkort pas gebeuren.’ Ook Kiki reageert: ‘Wassen moet je wel leren. Jouw eigen was, maar ook mijn kleding.’ Mattie laat zijn was momenteel nog doen door een schoonmaakster. ‘Oh dat vind ik wel heel spannend. Toch alsof je de gouden vaas van oma moet verhuizen’, aldus Mattie.

Bron en Beeld: Radioshow Mattie & Marieke

Delen

Meer over Mattie Valk

ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
HUH!? Mattie en Marieke maken breuk bekend
HUH!? Mattie en Marieke maken breuk bekend
Lees alle artikelen over Mattie Valk