Tim Douwsma

Tim Douwsma

Tim Douwsma (4 november 1987) is bekend als Nederlandse zanger. Douwsma werd bekend na zijn deelname aan de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar in 2007. Hij eindigde op de vijfde plaats, maar kreeg wel veel bekendheid. Ditzelfde jaar nam de zanger zijn eerste single op die in de Single Top 100 terechtkwam. De jaren hierna nam Douwsma nog meer nummers op en bracht hij een album uit.

Douwsma was ook te zien op de televisie waar hij programma’s als Karaoke Kids en Sterren.nl Awards presenteerde. Hij nam ook deel aan de programma’s Expeditie Robinson en Sterren Dansen op het IJs. Vanaf 2014 presenteerde de zanger nog meer programma’s. Douwsma behaalde de finale in The Masked Singer en eindigde op de tweede plaats. Van 2019 tot 2020 was hij teamleider in het programma Britt’s Beestenbende. In 2022 was hij een secret singer in Secret Duets

Privé

De zanger heeft relaties gehad met Marit Nicolai, Stephanie Tency en Jessie Jazz. De relaties gingen allemaal weer uit. Douwsma vond eindelijk de liefde bij Elske Wind. Zij kregen hun zoontje Dez in september 2019. Het koppel maakte afgelopen maart bekend in verwachting te zijn van hun tweede kindje.