Tim Douwsma

Tim Douwsma

Tim Douwsma (4 november 1987) is bekend als Nederlandse zanger. Douwsma werd bekend na zijn deelname aan de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar in 2007. Hij eindigde op de vijfde plaats, maar kreeg wel veel bekendheid. Ditzelfde jaar nam de zanger zijn eerste single op die in de Single Top 100 terechtkwam. De jaren hierna nam Douwsma nog meer nummers op en bracht hij een album uit.

Douwsma was ook te zien op de televisie waar hij programma’s als Karaoke Kids en Sterren.nl Awards presenteerde. Hij nam ook deel aan de programma’s Expeditie Robinson en Sterren Dansen op het IJs. Vanaf 2014 was Douwsma presenteerde de zanger nog meer programma’s. Douwsma behaalde de finale in The Masked Singer en eindigde op de tweede plaats.

Privé

De zanger heeft relaties gehad met Marit Nicolai, Stephanie Tency en Jessie Jazz. De relaties gingen allemaal weer uit. Douwsma vond eindelijk de liefde bij Elske Wind. Zij kregen hun zoontje Dez in september 2019. De zanger woont momenteel in Portugal met zijn partner en zoontje. Het gezin besloot te vertrekken na zich vaak uit te spreken tegen de coronamaatregelen.