BN’ers genieten massaal van het winterweer op de schaats!

BN’ers genieten massaal van het winterweer op de schaats!

Waar we zondag en maandag eerst allemaal in de ban waren van de sneeuw, heeft heel Nederland de schaatskoorts nu echt te pakken! Veel Nederlanders hebben deze week zelfs ijsvrij genomen, schaatsen last-minute op de kop getikt of nog even snel laten slijpen. Het is immers al zo lang geleden! Onder andere Jan smit, zijn zus Monique, Bibi Breijman en nog een paar bekende Nederlanders waren al op het ijs te vinden!

Bibi Breijman

De Loosdrechtste Plassen werden vanochtend zelfs gesloten door de grote drukte. Gelukkig was Bibi Breijman nog net op tijd en ging ze gezellig met dochter Teddy het ijs trotseren. Teddy vond het alleen een beetje koud! Volgens mama Bibi ‘trok ze zelfs d’r muts over d’r kop van de kou.’

Jan Smit

Samen met de buurman hield Jan Smit gister de wacht over het ijs achter zijn huis. Dat vond hij helemaal niet erg! Hij was namelijk tegelijkertijd aan het genieten van de zon én natuurlijk Koek & Zopie. Nu nog wachten op de kinderen!

Monique Smit

Ook zus Monique had de schaatsen uit het vet gehaald! Gister was ze zelfs al op het ijs te vinden. Met achter haar aan de kleine Luca die heerlijk op zijn slee zit. Genieten dit!

Bas Smit

Bas Smit heeft zijn schaatsplek gevonden hoor! Op de Reeuwijkse Plassen wordt hij continu verward met Sven Kramer, aldus Bas. Of Bas écht zo goed kan schaatsen, is dus nog maar de vraag. 😉

Tim Douwsma

Als echte Fries kon het ook niet anders dat Tim Douwsma al lang klaar zat om het ijs op te gaan. Op zijn story zie je hem achter zijn jongere broer Rick aan schaatsen die zoontje Dez op de stoel voortduwt. Hoe leuk!

Jan Versteegh

Voor Jan Versteegh begon het heel schaatsavontuur niet zoals verwacht. Hij sneed namelijk zijn vinger open aan de ‘scherpe ijzers’, aldus Jan. Daarna heeft hij toch nog een poging gewaagd en ging het gelukkig beter!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram