100%NL Magazine Tim Douwsma
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Tim Douwsma voor de tweede keer vader geworden!

Heel mooi babynieuws voor zanger Tim Douwsma, hij is voor de tweede keer vader geworden!

Tim Douwsma

De goedlachse en knappe zanger Tim Douwsma kennen we natuurlijk allemaal. Hij werd bekend nadat hij meedeed aan de talentenjacht ‘So You Wanna Be a Popstar’ en sindsdien is hij niet meer vertrokken uit de spotlights.

Na een aantal relaties, waaronder een met Jessie Jazz, vond Tim zijn grote liefde. Hij verloor zijn hart aan de Friese Elske. De twee leerden elkaar kennen op jonge leeftijd, op school. Het duurde een paar jaar maar uiteindelijk vonden de twee elkaar. Samen hebben ze een heel fijn gezin met nu dus twee kindjes! Ze hebben twee prachtige zonen: Dez en Vinz.

Babynieuws!

Dez is eindelijk grote broer! Iets wat de oudste zoon van Tim en Elske niet kon afwachten. Op Instagram maakt Tim zojuist bekend dat hij en Elske voor de tweede keer trotse ouders zijn geworden. Het is opnieuw een zoon en hij heeft de naam Vinz gekregen.

‘Wat zijn we trots! Je kon niet langer wachten, dus je bent eerder als verwacht. Vinz Douwsma 6-7. Wat doe je het goed! Ook Dez kon niet wachten om trotse grote broer te worden. Daar ben je dan, Lieve Vinz! Wat houden wij van jou! We zijn inmiddels weer thuis en mem maakt het ook goed. Trotse heit!’

Van harte gefeliciteerd Tim & Elske, en geniet van dit mooie wonder!

Bron en Beeld: Instagram Tim Douwsma

Delen

Meer over Tim Douwsma

Tim Douwsma showt voor het allereerst het gezicht van zoontje!
Tim Douwsma showt voor het allereerst het gezicht van zoontje!
BN’ers genieten massaal van het winterweer op de schaats!
BN’ers genieten massaal van het winterweer op de schaats!
Lees alle artikelen over Tim Douwsma