Alcohol zonder kater is onderweg en onze vrijdag kan niet meer stuk!
Delen

Alcohol zonder kater is onderweg en onze vrijdag kan niet meer stuk!

Een heerlijke alcoholische versnapering is nooit mis! Vooral op een vrijdag kunnen we de verleiding van een wijntje niet weerstaan. Alleen die kater de dag erna gooit toch wel vaak roet in het eten… Hoe ouder je wordt hoe erger de katers namelijk! En daarom slaan we toch wat vaker dat laatste drankje even over. Maar wij hebben héél goed nieuws voor jullie op deze prachtige zonnige vrijdag!

Er zijn namelijk plannen om alcohol op de markt te brengen waarvan je geen kater krijgt! Zie je het al voor je? Rustig 3 drankjes kunnen drinken zonder de dag erna met knallende koppijn wakker te worden? Bovendien zorgt het drankje ervoor dat je de controle niet kwijt raakt. Je hoeft dus niet meer bang te zijn voor zowel een lichamelijk als geestelijke kater. 😉 David Nut is deze geniale man die op het idee kwam van deze katerloze alcohol. Alcarelle is de naam van dit fantastische drankje.

Helaas moeten we nog even geduld hebben. Het drankje is namelijk nog in de ontwikkelingsfase. De moleculen van het drankje moeten nog vaak worden getest om zeker te weten dat het veilig is. Ze zeggen dat het nog ongeveer 5 jaartjes kan duren. In die tijd zij onze katers ook alweer 5x erger geworden, waardoor we nog meer verlangen naar dit drankje. Geduldig wachten dan maar hè…

Bron: Styletoday | Beeld: iStock

Delen