WAT? Déze bakker maakt nu oliebollenvlaai!

WAT? Déze bakker maakt nu oliebollenvlaai!

Nu het december is, tellen we met zijn allen langzaam weer af richting het einde van het jaar. In Brabant kun je nu terecht voor een wel hele smakelijke combinatie-traktatie komende Oud en Nieuw, want ze hebben nu een oliebollenvlaai!

Het lijkt wel alsof de bakkers blijven komen met unieke combinaties vlaai. Na de frikandellenvlaai en de pizzavlaai, heeft De Echte Bakker van der Steen in Made nu gekozen voor een feestelijk thema voor zijn nieuwste vlaai.

Zwitserse room

Van der Steen vertelt aan Omroep Brabant dat zijn vrouw met het idee voor de vlaai kwam. “We waren oliebollen aan het bakken en vlaaien en zo is de combinatie er gekomen. Er zit ook Zwitserse room omheen. Dat bestaat uit slagroom en pudding.”

Vanaf dit weekend kun je de vlaai bij de Echte bakker van der Steen in Made (vlakbij Breda) bestellen. De bakker maakt zijn publiek al warm met een filmpje op Facebook: kijk hieronder hoe de bakker de oliebollenvlaai maakt!

PRIMEUR: DE OLIEBOLLENVLAAI – Origineel, feestelijk en overheerlijk!

***PRIMEUR: DE OLIEBOLLENVLAAI**********DEEL, LIKE & WIN ACTIE******Wat is OUD&NIEUW zonder oliebollen? Daarom hebben wij de oliebollenvlaai gemaakt! Een overheerlijke vlaai met vers gebakken oliebollen 'on top'. Een feestje om op te eten.Ook nieuwsgierig naar hoe deze smaakt? Kom proeven in onze winkel! Je kunt ook kans maken om deze OLIEBOLLENVLAAI te winnen, wat moet je doen?- Deel & Like dit bericht – Tag de persoon die deze OLIEBOLLENVLAAI echt moet proeven.- Op 30 december wordt de winnaar bekend gemaakt!Kun je niet wachten? Bestel de oliebollenvlaai dan in onze webshop: http://webshop.vandersteen.echtebakker.nl/categorie/6523-kerst-en-oud-en-nieuw

Geplaatst door Echte Bakker Van der Steen op Donderdag 6 december 2018

Bron: metronieuws.nl | Beeld: Facebook, Barry van der Steen