Cadeautip: een avondje koken om nooit te vergeten!
Delen

Cadeautip: een avondje koken om nooit te vergeten!

Ken jij een echte kok in wording? Met deze Cooqing voucher mag je onder leiding van een professionele chef koken in een echt restaurant. Geef ze deze onvergetelijke ervaring als cadeau met de feestdagen!

Vanaf het moment dat je via Cooqing.nl de voucher ter waarde van 89 euro hebt gekocht en geactiveerd op de website, neem je contact op met de chef van het door jou gekozen restaurant dat bij Cooqing aangesloten zit. Koken doe je voor minimaal 4 personen, maar kan ook voor veertig of zelfs meer, afhankelijk van het restaurant. Met de chef bespreek je de datum en de wijze waarop je bij het kookproces betrokken wilt en kunt worden. Dat kan verschillen per restaurant.

Je kunt ’s morgens al aanhaken, eten met de brigade, alles van A tot Z maken en na het toetje aanschuiven. Je mag ook gewoon observeren, vragen stellen, borden opmaken, aan tafel schuiven met de gasten en genieten van het eten waarvan je nu beter weet waarom het zo waanzinnig lekker is. Je leert nieuwe technieken en originele manieren van opdienen en hoe je bijzondere smaken met elkaar kunt combineren.

Bijzonder!

Het is een bijzondere manier om bijvoorbeeld je verjaardag of jubileum te vieren. Zo heb je een fantastische én gezellige avond en ben je gedeeld trots als je iedereen met zoveel smaak ziet eten. Dit is een cadeau waar de gever ook nog iets aan heeft! Want die eet natuurlijk lekker mee! Nodig vrienden en familie uit om speciaal voor ze te koken in het restaurant en laat hen meegenieten van dit fantastische cadeau!

Vind jouw Cooqing-voucher op www.cooqing.nl en geef iemand deze speciale dag om nooit te vergeten!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Cooqing

Delen