100%NL Magazine chocolade
Delen

YES: Dít is waarom chocolade jou helpt bij het sporten!

Sporten en chocolade een slechte combinatie? Dacht het niet!

Chocolade helpt jou bij het sporten!

Sporten en chocolade zijn niet de eerste twee woorden die je snel in één zin zult horen. Toch lijkt het een ijzersterke combinatie te zijn. Waarom? Dat leggen wij je even uit.

De Vrije Universiteit van Brussel is erachter gekomen dat chocolade je wel degelijk kan helpen tijdens het sporten. In chocolade zitten ontzettend veel voedingsstoffen, waaronder cacao-flavanolen. Dit bestanddeel verlaagt oxidatieve stress, en dat is goed nieuws! Want tijdens het sporten komt de oxidatieve stress in beweging en die beschadigen je cellen. Met het verlagen van die stress loop je dus minder beschadiging op.

Wij wisten het al langer, maar chocolade is dus écht overal goed voor! Kan jij ook niet wachten om je tanden in zo’n overheerlijke reep te zetten? Kies dan wel voor een reep met 70% of meer cacao, dan ben je helemaal lekker bezig.

Lindt EXCELLENCE chocolade

De allerlekkerste chocolade is natuurlijk de chocolade van Lindt EXCELLENCE. Intens genieten van de meest fijne, dunne, donkere chocolade met krachtige smaken. Van hoge cacao percentages tot fruit- en karamel zeezout smaken. Laat je zintuigen wakker worden en proef de hoge kwaliteit donkere chocolade.

Benieuwd in welke smaken Lindt EXCELLENCE allemaal te proeven is? Ontdek meer dan 20 smaken van Lindt EXCELLENCE op lindt.com.nl.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lindt

Delen