100%NL Magazine Taart

Dít gebakje past perfect bij jouw sterrenbeeld

We smullen altijd van een overheerlijk stukje gebak! Maar op welk gebakje laat jij je oog vallen? Dít gebakje past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld.

Welke taart past bij jouw sterrenbeeld?

Waterman: Als we denken aan een Waterman denken we aan een sterk karakter. Niemand anders dan een Waterman krijgt daarom zo goed een IJstaart naar binnen geschoven.

Vissen: Het sterrenbeeld Vissen staat voor zacht en vriendelijk, en dus past daar perfect een marsepeintaartje bij!

Ram: Een Ram is een geboren leider en zal niet snel zijn mondje houden, hier hoort dan natuurlijk ook een opvallend taartje bij: hallo aardbeientaart!

Stier: Het is het meest gedreven sterrenbeeld van de dierenriem: de Stier. En nu maar hopen dat al het harde werk zijn vruchten zal afwerpen: vandaar de vruchtentaart.

Tweelingen: Jantje huilt, Jantje lacht. Een Tweeling staat bekend om zijn twee gezichten en wispelturigheid. En juist omdat de Tweeling nergens van schrikt past hier perfect een chipolatataart bij.

Kreeft: Verzorgend, vriendelijk en staan altijd voor de ander klaar, dat zijn de mooie eigenschappen van de Kreeft. Het zal je daarom niet verbazen dat de Kreeft perfect past bij een appeltaart.

Leeuw: De Leeuw zal er alles aan doen om zijn naaste te beschermen tegen het kwaad, maar houdt hier en daar ook van een beetje drama. Geniet van je mokkataart, Leeuw!

Maagd: De Maagd is en blijft altijd perfectionistisch en kan daarom het beste kiezen voor een taart waar weinig mis aan kan gaan: een tompouce.

Weegschaal: Met stip het liefste sterrenbeeld uit de dierenriem. Dus speciaal voor de Weegschalen een lief taartje: schattige petit fours.

Schorpioen: Stille wateren hebben diepe gronden, dat gezegde gaat zeker op voor de Schorpioen! En daar past perfect een bananensoes bij.

Boogschutter: Boogschutters zijn eerlijke, rustige en relaxte mensen. Zij geloven erin dat alles op z’n pootjes terecht komt en dus kunnen die het beste voor een roomkop kiezen.

Steenbok: ‘Niet lullen maar poetsen!’. Steenbokken willen weten waar ze aan toe zijn, houden van structuur en vinden verrassingen maar niks. De Steenbok gaat het beste bij een overheerlijke slagroomtaart.

Toptaarten.nl

De lokale ambachtelijke bakkers van Toptaarten.nl staan iedere dag voor jou klaar. Voor dat bijzondere moment, om te bedanken, het vieren van een verjaardag of die ene mijlpaal. Een feestelijk moment vier je immers met taart. Ambachtelijke taarten, altijd vers en van bakkers kwaliteit. Toptaarten.nl, vers van de lokale bakker.

Op Toptaarten.nl bestel je heel gemakkelijk jouw favoriete taart, die je kunt voorzien van een eigen ontworpen opdruk. De lokale ambachtelijke bakker bezorgt jouw taart vervolgens op de door jouw gekozen dag en gewenste adres. Altijd vers en van bakkers kwaliteit. Wie verras jij met een heerlijke taart?

  • Bezorgd door de beste lokale ambachtelijke bakkers
  • Topkwaliteit tegen eerlijke prijs
  • Dagverse vroege bezorging

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Toptaarten.nl