De cakemix is natuurlijk gemaakt met de allerbeste, voedzame en 100% biologische ingrediënten, maar wel met veel minder suiker en verzadigde vetten. Voor alle gezonde genieters!
De mixen bevatten alle droge ingrediënten. Zelf hoef je alleen verse en natte ingrediënten, zoals eieren en banaan, erbij te doen. Bananabread bakken was nog nooit zo gemakkelijk!
Zo maak je Bananabread Pindakaas Muffins
Ingrediënten voor 8 stuks
- 1x Uit Pauline’s Keuken Bananabreadmix
- 3 eieren
- 3 rijpe bananen (375gr)
- 60gr dadels
- 50gr pindakaas
Materialen
-
- Muffinvorm
- Beslagkom
- Spatel
- (Staafmixer)
Wat moet je doen? Verwarm eerst de oven voor op 175 graden (boven- en onderwarmte). Pureer de bananen met de dadels glad met een staafmixer. Heb je geen staafmixer, prak de bananen dan met een vork en hak de dadels fijn met een mes. Mix dan de eieren er doorheen.
Voeg daarna sde bakmix toe en spatel dit door het beslag. Giet het beslag in muffinpapiertjes die je in een muffinvorm zet.
Verwarm de pindakaas kort in de magnetron. Verdeel 2 theeleepels pindakaas over een muffin en meng dit een beetje door het beslag. Bak dan de bananabread muffins in 25 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven. De muffins zijn pas gaar als je er met een satéprikker in prikt en deze er schoon en droog uitkomt. Garneer eventueel met de overgebleven pindakaas.
Tip: Deze muffins zijn extra lekker met stukjes pure chocolade door het beslag.
Kijk voor meer lekkere tips en recepten op www.uitpaulineskeuken.nl.