HOERA: Wijnkring bestaat 40 jaar en zij trakteren op grote aanbiedingen en winacties
Delen

HOERA: Wijnkring bestaat 40 jaar en zij trakteren op grote aanbiedingen en winacties

Het 40-jarig jubileum van Wijnkring wordt groots gevierd. Wie jarig is trakteert, dus Wijnkring deelt het hele jaar door aanbiedingen uit en er zijn verschillende winacties om aan mee te doen.

Wijnkring

Een lekkere wijn waar je de goede kwaliteit echt aan proeft. Dat is toch wat je wil, wanneer je iets te vieren hebt, of wanneer je de vakantie afsluit? Wijnkring levert dit soort wijnen en dat doen zij nu al 40 jaar. Het is opgericht in 1982 en daarmee het oudste winkelconcept op gebied van wijn in Nederland. Veel zelfstandige slijters en wijnhandelaren werken samen met Wijnkring. Iedere klant komt terug voor de wijnen, want de handelaren onderscheiden zich van de rest door een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment wijnen uit alle delen van de wereld aan te bieden. Iets wat je zeker niet overal ziet. De wijnen die er onder andere te koop zijn, zijn onder andere Salentein, Graham’s Port en Champagne Bollinger. Je hoeft niet bang te zijn om lang te moeten rijden om een Wijnkring winkel te bezoeken, want er zitten er meer dan honderd verspreid over heel Nederland.

Wijnkring trakteert

Het 40-jarig bestaan is een groot jubileum en daarom trakteert Wijnkring hun klanten het hele jaar door. De bijzondere mijlpaal wordt dus met iedereen gevierd. Iedere twee maanden trakteert Wijnkring hun klanten op unieke jubileumacties. Zo hebben zij verschillende, grote aanbiedingen op hun assortiment. Daarnaast zijn er ook speciale winacties te vinden in het Wijnkring Magazine. Een goede fles port of een exclusieve fles champagne met hoge korting kunnen kopen, is altijd lekker meegenomen. En zoiets winnen zou natuurlijk al helemaal een feestje zijn.

Jaarlijkse Salenteinactie

De jaarlijkse Salenteinactie is er weer! Ontvang een unieke Salentein actiecode bij aankoop van 6 flessen Salentein Barrel Selection, 6 flessen Salentein Sparkling of 3 Magnum flessen Malbec of Sparkling en maak kans op een geheel verzorgde avond op Landgoed de Salentein met heerlijke wijnen en een fantastisch diner voor 4 personen ter waarde van € 400,-. Wijnkring geeft maar liefst 20 arrangementen weg!

Benieuwd waar je deze jubileumacties kunt vinden? Bezoek de website van Wijnkring.

Bron en Beeld: In samenwerking met Verbunt Verlinden

Delen