The Brownie Box Banner 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Kerstgenot op je deurmat: Ontvang het perfecte Kerstcadeau door je brievenbus!

Trakteer jezelf of verras dierbaren met het ultieme kerstcadeau moeiteloos bezorgd door de brievenbus!

The Brownie Box

Laat de kerststress achter je en geniet van de eenvoudige luxe van van The Brownie Box, waar het perfecte cadeau gewoon een brievenbusopening verwijderd is. Feestelijk, gemakkelijk en heerlijk – zo hoort kerst te zijn! Om jou te inspireren zetten we een aantal mogelijkheden op een rij!

The Brownie Box cadeaupakket

Cadeaupakket

Sinds kort heeft The Brownie Box de allerleukste cadeaupakketten. Pakketten gevuld met iets bijzonders én lekkers. Ga jij voor een felicitatie box, bedank box of toch voor de high tea box? Een cadeaupakket van The Brownie Box is een heerlijke combinatie van sfeer en lekkers. Het perfecte cadeau om te geven of krijgen! 

Brievenbuscadeaus

Wil jij een cadeautje geven dat door de brievenbus past? Ga dan voor een van de brievenbuscadeaus van The Brownie Box. Kies bijvoorbeeld voor de Warme Winterverrassing gevuld met Cinnamon Spice Thee, Theezeefje, Karamel Zeezout Brownie, Oreo Brownie en prachtige Gouden Kaarsen. Of kies toch voor de Christmas High Tea XL, het ultieme kerstpakket gevuld met Brownies, Kersthangers, Thee, Theezeefje en Serveerplankje. Ideaal te geven om als kerstcadeautje!

Brownie Box sfeerbeeld

Brownie Box

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een heerlijke Brownie Box gevuld met de lekkerste smaken. Bij The Brownie Box kan jij je eigen box samenstellen. Je hebt een keuze uit meer dan 20 verschillende smaken! Zoals Oreo, Walnoten, Double Chocolates, Cinnamon & Spice en nog veel meer.

De keuze is reuze

Niet alleen voor de Decembermaand hebben ze de leukste cadeautjes. Ook voor kraamvisite, verjaardagen en andere geefmomenten heeft The Brownie Box de leukste pakketten. Een ding weten we wel alle cadeautjes zijn nog leuker met Brownies of Brownie Bites!

Brownie Box sfeerbeeld kerst

Dit artikel is geschreven in samenwerking met The Brownie Box

Delen