100Pmagazine_danerolles
Delen

Contacten herstellen en meer verbinding in 2022? Dat doe je zó!

Je kent vast wel iemand die je al veel te lang niet gezien of gesproken hebt. Zonde toch? Dus kom op! Spring uit die bank, leg die telefoon neer en vervang die tijd eens door meer tijd door te brengen met je familie en vrienden. Voor échte gesprekken met échte mensen.

Wil jij dit jaar goed beginnen? Herstel het contact en maak tijd vrij voor échte verbindingen. Want juist in deze tijd hebben we zoveel behoefte aan persoonlijk contact.

Verbinding herstellen

Vaak wachten we totdat iemand anders de eerste stap zet om het contact te herstellen, maar dat is nergens voor nodig. Trek de stoute schoenen aan en nodig die collega of goede vriendin eens bij je thuis uit voor een kopje koffie of thee. Zo kunnen jullie ein-de-lijk weer even bijpraten. Even herinneringen ophalen en lekker samen lachen. Je zult merken dat er heel andere gesprekken op gang komen dan tijdens die zoveelste zoom-meeting. Naderhand zul je je hoogstwaarschijnlijk gaan afvragen: “waarom heb ik dit toch niet eerder gedaan?”

Genieten van de kleine momentjes

Hoe kun je het contact nou beter herstellen dan door iemand uit te nodigen op de koffie of voor de lunch, onder het genot van allerlei lekkernijen, zoals croissantjes, chocoladebroodjes of kaneelbroodjes? Op deze manier komen de échte gesprekken op gang. En juist deze momentjes hebben we nu zo hard nodig om de verbinding met elkaar (weer) te ervaren.

100pmagazine_danerolles

‘Verbinding Verbroken’

In de gloednieuwe serie ‘Verbinding Verbroken’ herstelt Danerolles de verbinding tussen een of meerdere mensen die elkaar, om welke reden dan ook, uit het oog zijn verloren. In deze serie worden échte ontmoetingen gefilmd bij de mensen thuis, dus geen acteurs maar échte verhalen! Samen genieten van de kleine momentjes met elkaar, onder het genot van verse croissantjes, chocoladebroodjes of kaneelbroodjes. Gebakken mét of voor elkaar. Want dát is wat er echt toe doet!

Je ziet de hartverwarmende video hieronder:

Win: een weekendje weg bij TopParken!

Ben jij ook zo gek op de producten van Danerolles? Lucky you! Want bij aankoop van een Danerolles product maak je namelijk kans op één van de 40 weekendjes weg bij TopParken, ter waarde van € 449! Deze actie loopt van 24 januari t/m 1 april 2022.

100%NL Magazine Danerolles

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Danerolles.

Delen