brownie box banner
Zie ook:
Delen

Mmmm: Dit is de állerlekkerste Paastraktatie ever!

Met Pasen om de hoek, staat de Paasbrunch weer voor de deur. Bij The Brownie Box hebben ze alles wat je nodig hebt voor een smakelijk feest!

Pasen valt vroeg dit jaar! Op zondag 31 maart is het alweer zover: tijd voor de Paasbrunch. Naast scones, pannenkoeken, eieren en verse sapjes, kunnen brownies of andere lekkernijen niet ontbreken. Dan ben je bij The Brownie Box aan het juiste adres. Van Paasbrownies, tot Paas Bonbons of uitgebreide cadeaupakketten… ze hebben het allemaal!

Paasbrownie

De Paasbrunch is niet compleet zonder de Paasbrownie van The Brownie Box. De Limited Edition Brownie heeft bakker Saskia speciaal gecreëerd om jouw brunch nét iets feestelijker te maken. De brownie is rijkelijk gevuld met creme eggs, chocolade paaseitjes en paaskoekjes. Deze smaakexplosie brengt je voor even naar een andere wereld. En daarom kunnen de fans niet wachten tot deze brownie weer in het assortiment zit.

Shop al je paaslekkernijen bij The Brownie Box

Maar alleen de Paasbrownie was niet genoeg voor de bakkers van The Brownie Box! Ze hebben niet één, maar twee nieuwe producten speciaal voor Pasen ontwikkeld. Deze vrolijke feestdag verdient namelijk vrolijke producten. Zo hebben de bakkers heerlijke Paas Bonbons in vorm van Paaseitjes ontwikkeld. Deze Paaseitjes zijn gevuld met karamel, gemaakt van de Original Brownie en de Citroen Blondie. Oh wat bl-ei!

Maar alleen Paas Bonbons waren niet genoeg, ze hebben ook nog heerlijke Paas BrownieBites gemaakt. Vrolijke Bites in roze, wit, geel en groen besprenkelt met vrolijke confetti. Als dit geen feestje is op de Paastafel tijdens de brunch, weten de bakkers het ook niet meer!

Verras iemand met Pasen

Wil jij iemand verrassen met Pasen? Kies dan voor een vrolijk brievenbuscadeau gevuld met de leukste en lekkerste Paascadeaus. Wat dacht je van het cadeautje ‘Egg-cellent Easter’gevuld met Paasbrownies en sfeervolle tafeldecoratie. Of ga voor een groter cadeaupakket en kies voor de ‘Bonbonnière Paashaas gevuld met Paasbonbons’. Gegarandeerd een succes!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met The Brownie Box

Delen