Geen inspiratie voor Moederdag? Dit is het perfécte cadeautje voor alle lieve mama's!
Zie ook:
Delen

Geen inspiratie voor Moederdag? Dit is het perfécte cadeautje voor alle lieve mama’s!

Het is weer bijna mei en dat betekent: Moederdag staat voor de deur. Op 12 mei is het weer tijd om alle lieve mama’s in het zonnetje te zetten. Hoog tijd om haar te verrassen met een heerlijk Moederdagcadeau! Zoek niet verder, want The Brownie Box heeft de perfecte traktatie om jouw moeder te verwennen op deze speciale dag.

Moederdagspecial

De bakkers van The Brownie Box nemen alle speciale dagen in het jaar heel serieus en ontwikkelen maar al te graag heerlijke nieuwe producten. Daarom hebben ze speciaal voor Moederdag een Moederdagbox ontwikkeld. Deze box is gevuld met heerlijke Cookie & Cherry Brownies en Raspberry Blondies. Geniet van de subtiele zoete tonen van framboos en tedere ruby ganache in deze Raspberry Blondie, gedecoreerd met rode hartjes en crispy parels. De Cookie & Cherry Brownie is een heerlijke combinatie van Bastogne koekjes, een vleugje kers en een heerlijke laag smeuïge chocolade ganache met on top eetbare hartjes. Fijne Moederdag!

Maar er is nog meer…

De bakkers vinden alleen brownies en blondies voor al die lieve mama’s niet genoeg. Daarom hebben ze ook nog speciale Brownie Bites en Moederdag Bonbons gemaakt. De Brownie Bites zijn gemaakt van twee van de populairste brownie smaken van The Brownie Box. En zijn met zorg omhuld met de allerlekkerste Callebaut chocolade en met liefde gedecoreerd. Stuk voor stuk handgemaakt.

Of wat dacht je van de Moederdag Bonbons van The Brownie Box. Heerlijke hartjes en bloementjes bonbons gevuld met een ganache. De hartjes Bonbons zijn gevuld met framboos ganache en de bloemetjes Bonbons met vlierbloesem ganache. Gegarandeerd een succes!

Mama’s aan de top!

Wil jij groots uitpakken en jouw moeder extra verrassen? Kies dan voor een leuk én lekker cadeaupakket van The Brownie Box. Shop bijvoorbeeld een cadeaupakket met chocolade en thee, zo heeft jouw moeder een extra reden om lekker samen te theeleuten. Of geef haar een cadeaupakket met brownies en droogbloemen, want iedere moeder wordt blij van chocolade en bloemen!

Moederdag vier je met The Brownie Box!

Bron en Beeld: In samenwerking met The Brownie Box

Delen