TE GEK: Ramon Beuk lanceert duurzaam receptenboek tegen voedselverspilling!

TE GEK: Ramon Beuk lanceert duurzaam receptenboek tegen voedselverspilling!

Wordt jij ook boos van het feit dat je wekelijks te veel eten weggooit en verspilt en zoek je daarvoor een oplossing? Chef-kok Ramon Beuk en de Volendamse Jennifer Nannings stoorden zich aan ditzelfde probleem en daarom hebben zij de handen ineen geslagen. Samen brachten zij het duurzame kookboek SOEP GOED uit.

Duurzaam receptenboek

Heb jij ook het idee dat je wekelijks te veel voedsel verspilt en zoek jij hier, net als duizenden andere mensen, een goede oplossing voor? Chef-kok Ramon Beuk en de Volendamse Jennifer Nannings sloegen de handen ineen en samen brachten zij het kookboek SOEP GOED uit.

SOEP GOED

In het boek SOEP GOED laten Ramon en Jennifer zien hoe je op een eenvoudige manier voedselverspilling tegen kunt gaan. Ben jij bang dat jouw gerecht alsnog geen succes wordt? Daar hebben Ramon en Jennifer aan gedacht, want naast geweldige soeprecepten, toont het boek veel handigheidjes, waarmee ieder gerecht gegarandeerd een succes wordt. Jennifer stelt veel vragen over soep en Ramon geeft daar antwoorden en oplossingen op. Op deze manier gaat het jou lukken om de (koel)kast leeg te maken en de lekkerste soepen te bereiden.

Ramon Beuk

Ramon Beuk werd bekend als kok in verschillende tv-programma’s en schreef twaalf kookboeken, waarvan er twee werden uitgeroepen tot ‘Kookboek van het Jaar’. Op 5 april jl. opende Ramon zijn nieuwe visrestaurant ‘De Prins’ in Laren.

Jennifer Nannings

Jennifer Nannings, moeder van twee kinderen, houdt erg van koken maar stoorde zich eraan dat ze met haar gezin veel voedsel verspilde. Van haar wintersportvakanties met haar ouders herinnerde zij zich dat ze daar altijd soep maakten van het restjes van het gerecht van de voorgaande avond. Dit inspireerde haar om soep te maken tegen voedselverspilling.

Heb jij interesse in dit duurzame receptenboek? Je koopt hem via deze link.      

100%NL Magazine soep goed