100%NL Magazine winnaar
Delen

Care Cosmetics viel in de prijzen!

Een aantal weken geleden viel Care Cosmetics maar liefst drie keer in de prijzen!

Op zondag 14 april tijdens de uitreiking van de Beauty Awards, mocht Care Cosmetics twee keer het podium op om een award in ontvangst te nemen. Op maandag 15 april vond in Amsterdam de uitreiking van de Dutch Beauty Award 2019 plaats en viel Care Cosmetics wederom in de prijzen!

Depilève Cerazyme Rejuvenation wax ontving de prijs voor the Professional Beauty Product of the Year 2019, categorie lichaamsverzorging. De Cerazyme Rejuvenation Wax van Depilève hecht zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid en is dus minder pijnlijk, zachter voor de huid. Bijzonder: de wax verjongt door een ingrediëntencomplex met een revitaliserende, hydraterende en antioxiderende werking. Hiermee is Depilève uniek; een perfect waxresultaat en weg met die rimpeltjes!

Pascaud mocht de Award in ontvangst nemen voor Pascaud Contour in de categorie apparatuur. Pascaud Contour combineert vier technologieën (vacussage, radiofrequentie, softlaser en led) in één behandelkop. De gelijktijdige combinatie van deze vier technieken behandelt effectief plaatselijke vetophopingen, vermindert centimeters in omvang, verstevigt en verstrakt de huid en de contouren van gezicht en lichaam.

Annemarie Börlind won een prijs voor 2-Phasen Hyaluron Shake in de categorie groene cosmetica tijdens de Dutch Beauty Award 2019. De 2-Phasen Hyaluron Shake stimuleert de huideigen hyaluronzuurproductie en voorziet de huid van langdurige hydratatie. Shake it, use it en de vermoeide huid heeft direct meer volume, is beter gehydrateerd en voelt zacht en fris.

100%NL Magazine feliciteert Care Cosmetics met deze prijzen!

Bron: Care Cosmetics

Delen