100%NL Magazine
Delen

Met déze app ben je voor altijd verzekerd van de juiste dagcrème!

Heb jij ook geen zin om urenlang in een winkel te zoeken naar de juiste crème? Dan hebben wij een oplossing voor je gevonden! Er bestaat namelijk een app die precies laat weten welke crème jij nodigt hebt!

De gratis app Cosmania maakt een gratis huidanalyse met behulp van een eigen gemaakte selfie. In de app geef je aan wat voor huidtype jij hebt en of je eventueel last hebt van huidproblemen.

Vervolgens haalt de app jouw foto door een ‘repeatable clinical image-system’, wat inhoudt dat jouw ingezonden selfie wordt vergeleken met andere gezichten, zodat rimpeltjes, vlekjes en/of regelmatigheden eruit worden gehaald. Er worden op basis van de selfie maar liefst 68 verschillende metingen gedaan. Er wordt zelfs rekening gehouden met de uv-sterkte en de luchtvochtigheid aan de hand van je woonplaats!

Op deze manier wordt er een advies voor jou gemaakt met bijbehorende producten. Vervolgens kun je óók nog een keuze maken over de hoeveelheid geld die je wilt besteden aan de huidproducten. Ideaal toch! Gaan jullie de app downloaden?

Bron: Beautify, Harpers Bazaar l Beeld: Beautify

Delen