100%NL magazine Jeh Jewels
Delen

HEBBEN: de prachtige sieraden van Jéh Jewels!

Die ene mooie ketting of die speciale paar oorbellen maken je outfit helemaal af! Van zilver tot goud en van bijzondere structuren tot kleurrijke edelstenen. Met een sieraad van Jéh Jewels straal je als nooit tevoren.

Bijna 30 jaar geleden werd Jéh Jewels opgericht door Coby van Buuren. Samen met haar dochter Elselien ontwerpt zij met veel passie en plezier de sieraden. De inspiratie voor de tijdloze ontwerpen komen overal vandaan.

De sieraden van Jéh Jewels kenmerken zich door de organische vormen en bijzondere structuren. Niet alles is strak vormgegeven. Van tijdloos zilver tot kleurrijke edelstenen en parels, samen met bijzondere contrasten van wit en zwart geoxideerd zilver en soms met een warme Touch of Gold. Dit maakt de sieraden van Jéh Jewels uniek.

Ieder item van Jéh Jewels wordt met passie, smaak en liefde gemaakt. Oog voor detail zie je zeker in de sieraden terug. Tevens staat elke handgemaakt detail van de Jéh Jewels-producten voor kwaliteit. Jéh Jewels gebruikt altijd hoogwaardige materialen zoals 925 sterling (geoxideerd) zilver,  zilver verguld, gold filled, goud en echte edelstenen en parels.

Neem eens een kijkje in de webshop!

100%NL Magazine Jeh Jewels

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jéh Jewels

Delen