100%NL Magazine Wibra
Zie ook:
Delen

TE GEK: Jel’s party collection in samenwerking met Wibra vliegt de deur uit!

Wibra ging weer een samenwerking aan met Jel en samen hebben zij een prachtige, feestelijke collectie ontworpen. De collectie staat nog maar net live, maar de meeste items zijn nu al uitverkocht.

Feestdagen

Hoewel wij de zomer nog maar net achter ons laten, staan de feestdagen alweer voor de deur. Voor je het weet hoor je nummers als ‘All I want for Christmas is you’, ‘Last Christmas’ en ‘Let it snow’ weer een hele dag op repeat. Wij kunnen het niet afwachten!

Bij de feestdagen horen natuurlijk ook mooie, feestelijke items en vaak komt daar ook een glittertje aan te pas. Wibra bracht samen met modeontwerpster en stylist Jel een party collectie uit en deze vliegen als warme broodjes over de toonbank.

Party collection

Iets wat Jel zelf nooit had durven dromen, maar wat daadwerkelijk is gebeurd, is dat de collectie online binnen no-time zo goed als uitverkocht was. Wij snappen het helemaal, want alle items zien er prachtig uit. Vanaf vandaag zijn de items in alle winkels te koop en daarom stonden mensen ‘s ochtends vroeg al voor Wibra winkels te wachten, om zeker te zijn van een kledingstuk. Met de glitter blazer, roze top en gouden oorbellen steelt iedereen de show op een feestje of tijdens het kerstdiner. Wat deze collectie nog beter, mooier en leuker maakt, is dat het betaalbare items zijn.

Benieuwd naar Jel’s party collection? Klik op deze link voor de folder. Vanaf vandaag zijn alle items te koop in de Wibra winkels.

Bron en Beeld: Wibra

Delen