Zóveel paar schoenen heeft de gemiddelde vrouw!
Delen

Zóveel paar schoenen heeft de gemiddelde vrouw!

Schoenen… Tja, welke vrouw (en man!) is er niet dol op! Velen van ons hebben daarom meerdere exemplaren in onze kast staan. Maar nu is onderzocht hoeveel schoenen de gemiddelde vrouw heeft. Benieuwd of jouw collectie in de buurt komt? Lees snel verder!

In een onderzoek dat werd uitgevoerd onder 500 Nederlandse vrouwen, blijkt dat Nederlandse vrouwen gemiddeld 23 paar schoenen bezitten. Een derde van deze collectie ziet nooit het daglicht en verstoft in de kast; acht paar schoenen worden niet tot nauwelijks gedragen!

Wat heb je er voor over?

25% van de vrouwen koopt per jaar 4 paar schoenen en geeft tussen de 50 en 100 euro uit per paar. Slechts een vijfde van de vrouwen is bereid meer neer te leggen voor een nieuw paar.

Het kopen van nieuwe schoenen, en dat geldt voor alle spullen natuurlijk, geeft een geluksgevoel dat bijdraagt aan ons zelfvertrouwen en zelfbeeld. 95% van de ondervraagde vrouwen voelt zich ook beter op een nieuw paar.

Welke vinden ze het mooist?

Het enkellaarsje is favoriet bij maar liefst 44% van de vrouwen. Sneakers staan op een mooie tweede plek bij 23 van de vrouwen. En welke kleur favoriet is: zwart natuurlijk! Omdat die makkelijk te combineren zijn met al je outfits.

Tot slot beweren de onderzoekers dat 95% van de vrouwen zich beter voelt op een mooi paar schoenen. En dat begrijpen wij HELEMAAL!

vanHaren Kortingsactie

Als er iemand van schoenen afweet, dan is het vanHaren wel! Al ruim 80 jaar staat vanHaren garant voor de beste kwaliteit schoenen in de juiste maten. Gratis bezorging en op werkdagen voor 21:00 besteld, volgende dag in huis!

Ben jij op zoek naar de nieuwste aanwinst van jouw collectie? Gebruik dan deze unieke kortingscode voor 10% korting: 100PNL01EL

De korting is éénmalig geldig t/m 31 oktober 2018 bij besteding vanaf €34,99, niet in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contanten.

Ga snel naar vanHaren.nl!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Istock

Delen