100%NL Magazine schoenen
Zie ook:
Delen

Winkels dicht? Zo shop je toch gemakkelijk én snel de leukste schoenen!

De fysieke winkels zijn al een tijdje gesloten en het lijkt erop dat dit nog wel even kan gaan duren. We hopen natuurlijk dat we 19 januari allemaal weer kunnen shoppen bij onze favorieten winkels, maar voor nu heeft vanHaren een hele fijne oplossing gevonden!

Bestel je namelijk voor 15:00 uur een paar schoenen bij een vanHaren winkel (binnen een straal van 15 km), dan wordt het dezelfde dag nog bezorgd! Op de website van vanHaren vind je de leukste schoenen, tassen en accessoires voor het hele gezin. Check de winkelvoorraad,  bel de winkel bij jou in de buurt en ze komen jouw uitgekozen schoenen hoogstpersoonlijk aan de deur brengen! Je betaalt jouw bestelling heel gemakkelijk via een Tikkie die je krijgt toegestuurd.

Geen paniek dus als je binnenkort op korte termijn nieuwe schoenen nodig hebt. Bijvoorbeeld voor je nieuwe carrière als fanatiek wandelaar, je oude schoenen écht aan vervanging toe zijn of gewoon omdat je zin hebt in iets nieuws aan je voeten; bij vanHaren kun je altijd terecht!

Delen